Саопштења

Јаношевић: У СНС Кучево не постоје никакве струје већ је странка потпуно јединствена

''Српска напредна странка у Кучеву функционише беспрекорно и има огромну подршку грађана председника Вучића и свих органа Странке. У странци не постоје никакве струје већ је потпуно јединствена.''

Стојановић представио резултате рада на конференцији одржаној на отвореном

Редовна конференција за медије највиших представника ОО СНС Кучево, данас је одржана на отвореном . Владимир Стојановић је укратко представио резултате протекле недеље, највише потенцирајући отварање експозитуре Банке Поштанске штедионице :

Протекли период обележиле снажне активности на реконструкцији инфраструктуре, 6.9.2019. год.

“ Протекли период обележиле су снажне активности на подизању нивоа квалитета путне инфраструктуре на територији целе општине “ рекао је, између осталог, на данашњој конференцији за медије потпредседник ОО СНС Владимир Стојановић.

Осуда на напад на шефа Одборничке групе СНС, 17.8.2019. год.

Општински Одбор Српске напредне странке у Кучеву најоштрије осуђује последне нападе на шефа Одборничке групе Српске напредне странке, Бранка Кецмана, дугогодишњег одборника СО Кучево, веома коректног познаваоца рада СО Кучево, као и једног од најбољих и најактивнијих одборника.

Испуњавају се обећања председника Вучића, 16.8.2019. год.

„Као што се недвосмислено на терену можете уверити, обећања председника Вучића вредна више десетина милиона евра дата у вези наше општине се испуњавају,“ истакао је, између осталог, председник општине Кучево и потпредседник ОО СНС Владимир Стојановић на редовној конференцији за медије које се одржавају петком, и

Pages