Саопштења

Стојановић – поносан сам на резултате које смо постигли током ванредног стања

Кучево је једна од 5 општина у Србији која је успела да се током ванредног стања избори да нема ни једног становника зараженог вирусом корона 19. За то је требало много мукотрпног рада, дисциплине, али и љубави.

Стојановић представио резултате рада на конференцији одржаној на отвореном

Редовна конференција за медије највиших представника ОО СНС Кучево, данас је одржана на отвореном . Владимир Стојановић је укратко представио резултате протекле недеље, највише потенцирајући отварање експозитуре Банке Поштанске штедионице :

Протекли период обележиле снажне активности на реконструкцији инфраструктуре, 6.9.2019. год.

“ Протекли период обележиле су снажне активности на подизању нивоа квалитета путне инфраструктуре на територији целе општине “ рекао је, између осталог, на данашњој конференцији за медије потпредседник ОО СНС Владимир Стојановић.

Осуда на напад на шефа Одборничке групе СНС, 17.8.2019. год.

Општински Одбор Српске напредне странке у Кучеву најоштрије осуђује последне нападе на шефа Одборничке групе Српске напредне странке, Бранка Кецмана, дугогодишњег одборника СО Кучево, веома коректног познаваоца рада СО Кучево, као и једног од најбољих и најактивнијих одборника.

Испуњавају се обећања председника Вучића, 16.8.2019. год.

„Као што се недвосмислено на терену можете уверити, обећања председника Вучића вредна више десетина милиона евра дата у вези наше општине се испуњавају,“ истакао је, између осталог, председник општине Кучево и потпредседник ОО СНС Владимир Стојановић на редовној конференцији за медије које се одржавају петком, и

Саопштење за јавност ОО СНС Кучево, 19.7.2019. год.

Општински одбор Српске напредне странке Кучево најоштрије осуђује говор мржње, вређање и омаловажавање од стране одборника Групе грађана, као и њихове лажи и измишљотине, по којима предњачи њихов одборник, Љиљана Стојиловић, која грађане Кучева који нису рођени у Кучеву, већ у неком другом насељу, понижава и говори

Саопштење ОО СНС Кучево, 05.7.2019. год.

Општински одбор Снс Кучево сматра да на политичкој сцени општине Кучево постоји само једна Странка која ради искључиво у интересу својих грађана а то је Српска Напредна Странка на челу са председником Александром Вучићем.

Pages