Вести

Семинар Центра за едукацију за младе лидере општинског одбора Српске напредне странке Кучево (фото)

Центар за едукацију Српске напредне странек одржао је едукациони састанак у просторијама ОО СНС Кучево. Едукација је била намењена младим функционерима, одборницима и члановима, са циљем да се боље упознају са обавезама и одговорношћу које имају према грађанима општине Кучево. 

Одржана конститутивна седница СО Кучево – др Иван Рајичић нови председник општине

У свечаној сали СО Кучево данас је одржана конститутивна седница новог сазива локалног парламента града на Пеку. Седници је од 43 одборника присуствовало њих 26 ( с тим што ће за двоје верификација уследити на наредној седници).Одборничку већину чине представници ОО СНС и ОО СПС Кучево.

Др Иван Рајичић - бићу председник свих грађана општине Кучево

Др Иван Рајичић – лекар, хуманиста,  поштован и уважаван, брижан отац и супруг, умерен и одмерен, био је логичан избор за носиоца листе „Александар Вућић- за нашу децу“ која је на протеклим локалним изборима остврила више него убедљиву победу.

ОБАВЕШТЕЊЕ за чланове општинског одбора Српске напредне странке Кучево

Дана 21.7.2020.године у просторијама централе Српске напредне странке, са почетком у 11,30 сати одржан је састанак председника Извршног одбора Снс-а Дарка Глишића са координатором за Браничевски и Поморавски Округ Александром Јокићем и председником ОО Снс Кучево Новицом Јаношевићем.

Саопштење за јавност поводом немира у градовима Републике Србије

Поштовани грађани општине Кучево хулигани, алкохоличари, наркомани и наркодилери никада неће управљати нашом Србијом. У том смислу Општински одбор Српске напредне странке Кучево најоштрије осуђује изазивање немира и уништавање јавне имовине у Београду и осталим градовима.

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Данашњи састанак који је заказао бивши председник Општине Владимир Стојановић имао је за циљ да покрије лажи које стално пласира одборницима Српске напредне странке. Изнете лажи да ће се ускоро заказати конститутивна седница противно закону.

Pages