Саопштења

Микић: Данас се десио пораз свега што је нормално и пристојно

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 08.05.2023.

Општински одбор

Српске напредне странке Кучево

 

Данас се на улицама Београда и још неких градова у Србији десио пораз - пораз свега што је нормално и пристојно, пораз живота и жртава трагедије, пораз политичког деловања, јер су организатори протеста злоупотребили жртве несрећа које су се десиле како би направили корак ка функцијама и фотељама.

Исти они који годинама уназад прибегавају вербалном, па чак и физичком насиљу, чак и у институцији каква је Народна скупштина, данас су, извргавајући руглу Дан жалости, позвали на рушење државе и убиство Председника Александра Вучића.

Организатор протеста, Срђан Миливојевић из "Демократске" странке је и раније претио Председнику и његовој породици прижељкивајући да ће завршити у шахту као Гадафи. Милован Бркић је данас јавно и без задршке позвао омладину на пушке, на рат, на обрачун, на крају на убиство Александра Вучића, што сматрам чином равним државном удару.

Они који себе називају политичарима, опозицијом, данас су показали да нису опозиција власти, већ рођеној држави. Уношење немира, хаоса и покушај дестабилизације државе ни овога пута им неће успети, јер је Србија пристојна земља, на челу са Александром Вучићем коме је народ дао легитимитет на директним изборима.

 

Српска напредна странка

Општински одбор Кучево