Микић: Очај Ђиласове опозиције

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ 11.01.2024.

Општински одбор

Српске напредне странке Кучево

Општински одбор Српске напредне странке у Кучеву најоштрије осуђује бесмислено и болесно деловање Шолакових медија који покушавају да на сваки начин дестабилизују Србију и оспоре вољу и резултате недавно одржаних избора у Србији.

Преносећи извештај наводне експерткиње Fridom hausa Aleksandre Karpi, која је себи дала за право да тврди како су избори у Србији показали слабљење демократије и нефер борбу, а уз све то постављајући крваву фотографију председника Србије Александра Вучића, опозиција у Србији још једном је показала да не прихвата вољу грађана.

Јасно је да је Ђиласова опозиција очајна након још једних избора на којима су грађани Србије недвосмислено и легитимно означили пут којим сматрају да Србија треба да иде.

Јасно је да је тим лицемерним "борцима против насиља" политика резултата и напретка коју спровди Александар Вучић, још једном помрсила конце и планове да се поново домогну државне касе, да пљачкају, а Србију врате у мрачно доба погрешних одлука и закатанчених фабрика.

Наш општински одбор даје подршку председнику Александру Вучићу за кога смо сигурни да тек сада неће одустати од борбе за Србију која се развија, расте и иде напред. Управо то је оно што је бирала већинска Србија.

Српска напредна странка

Општински одбор Кучево