Микић: Срамотно понашање поједних учесника протеста

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 04.06.2023.

Општински одбор

Српске напредне странке Кучево

Општински одбор Српске напредне странке Кучево најоштрије осуђује понашање учесника протеста "Против насиља" на којем је представљена обешена лутка са ликом председника Србије Александра Вучића. Окупљени који су присуствовали протестима "Против насиља" и који се наводно боре против насиља управо оваквим порукама позивају на насиље и линч, што је за сваку могућу осуду.

Док се председник Александар Вучић бори да народ на Косову и Метохији остане на својим огњиштима, када се држава бори да сачува стабилност и очува мир, када је Србија изложена осудама и нападима из појединих земаља, учесници протеста позивају на насиље и смрт председника државе Александра Вучића, на протесту под слоганом "Против насиља".

Општински одбор Српске напредне странке Кучево апелује на надлежне органе да реагују и да одговорне за позиве на линч и насиље приведу правди.

Председнику Александру Вучићу пружамо пуну подршку да истраје у борби коју води, јер се залаже за нормалну и пристојну Србију, што успешнију и што развијенију.

Живео председник Александар Вучић!

Живела Српска напредна странка!

Живела Србија!

Српска напредна странка