Микић: Вучевић се небројано пута доказао

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ 02.04.2024.

Општински одбор

Српске напредне странке Кучево

Након вишегодишње хајке на председника Александра Вучића и његову породицу, ових дана тема тајкунских таблоида су Милош Вучевић и Андреј Вучић. У немоћи јер немају подршку народа, што показују изборни резултати из године у годину, опозиција и њихови медији покушавају лажима да стекну политичке поене.

Позиви на мржњу и нетрпељивост, вређање и омаловажавање су једини политички програм који они могу да понуде Србији.

Али народ Србије то зна и сваку пут им на изборима окрене леђа, јер никада издајници Србије неће добити поверење бирача.

Милош Вучевић, као мандатар нове Владе се небројано пута доказао као велики патриота и способан политичар на функцијама градоначелника Новог Сада, као министар одбране али и као председник Српске напредне странке.

Општински одбор Српске  напредне Странке Кучево даје пуну подршку Милошу Вучевићу и чврсто стоји иза председника Александра Вучића, који искрено воле Србију и раде за њену добробит.

Савет за информисање

Општинског одбора