Осуда на напад на шефа Одборничке групе СНС, 17.8.2019. год.

Општински Одбор Српске напредне странке у Кучеву најоштрије осуђује последне нападе на шефа Одборничке групе Српске напредне странке, Бранка Кецмана, дугогодишњег одборника СО Кучево, веома коректног познаваоца рада СО Кучево, као и једног од најбољих и најактивнијих одборника. Посебно би истакли чињеницу да ти напади и понижавања долазе од одборнице, Мирјане Радојичић, којој је господин Кецман често помогао да се не брука пред јавношћу постављајући небулозна питања и износећи неистине за говорницом. Наведена госпођа, уместо да захвали господину Кецману, она га јавно назива шкрабалом и неписмењаковићем, само зато што је Јаношевић јавно изнео да је Кецман један од администратора ове странице. Дакле, удри по сваком ко подигне главу и каже истину, а све у маниру Драгана Ђиласа. А зашто, зато што њима смета рад, смета им што деца имају нов Вртић, нову средњу школу, прелепе зграде јавних установа, ефикасну управу, сметају им километри путева, нова зграда основне школе са топлом везом у Кучеву, гасификација, брзи интернет, АБМ Интернационал, МС Њоод, нове пећи у "Кречани", нов пут према Равништу, нов пут према Мајданпеку. А шта им рецимо не смета? Не смета им алтернативни пут за Равниште, јер су њихове фирме добиле на тендеру и са четиру руке гласају за сопствени интерес, иако су у дебелом сукобу интереса, паре им вире из очију. То је наша опозиција и једини циљ им је да ставе шапу на буџет општине који сада вреди преко 600 милиона, мало ли им је.