Стојановић – мењамо слику наше општине

У просторијама Општинског одбора Српске напредне странке одржана је редовна конференција за медије на којој се присутнима обратио Владимир Стојановић председник општине :

„Сви могу да се увере да чинимо огромне напоре да променимо услове живота у нашој општини на боље – и да у томе успевамо. Од последње конференције успели смо да завршимо тротоар на западној страни ул Светог Саве од раскрснице код Средње школе па до краја тзв „Бекине“ колоније, тако да сада комплетна деоница од Аутобуске станице до „Бекине“ колоније (ул Жике Поповића и Светог Саве) има нов тротоар.Започето је асфалтирање тротоара и у ул Слободана Јовића које ће бити делимично настављено и на источној страни ул Жике Поповића. Када се ради о асфалтирању нових путева и улица по насељима, у Буковској је урађено нових пола километра асфалта,у засеоку Ваља Маре у Дубоки асфалтирано је нешто мање од 700 метара пута, у засеоку Српска река у Волуји нешто преко 300 метара, у граду Кучеву нов сфалт је добила једна улица у насељу Пек у дужини од 150 метара и у Церовици, на два места, новим асфалтом је пресвучено више од 300 метара путева.

У току протекле недеље, свим припремно-предшколсим групама у све четири основне школе на територији наше општине, уручена су дидактичка средства, намештај, играчке и лаптопови у укупној вредности од 3.900.000,00 динара а на основу одобреног пројекта суфинансирања пројекта из области мера популационе политике јединица локалне самоуправе у Републици Србији у 2019. години, које је расписао Кабинет министра без портфеља задуженог за демографију и популациону политику.“