Вести

Даница Грујичић у Кучеву

Даница Грујичић, прва на листи ‘’Александар Вучић – заједно можемо све’’, обишла је Кучево где је разговарала са општинском руководством и грађанима који су се окупили на градском тргу.

Професорка Грујичић је рекла да су у Србији изграђене опште болнице, клинички центри, домови здравља, да се издвајају велика средства за набавку најсавременије медицинске опреме, да се улаже у најмодерније и најефикасније лекове. Србија је само у прошлој години, како је нагласила, и поред проблема са Ковидом 19, издвојила више од три милијарде динара за лечење пацијената од ретких и тешких болести.

„Цео радни век провела сам у здравству и памтим здравство и за време комунизма, и за време деведесетих, и за време двехиљадитих. Морална обавеза је да кажем да је држава Србија, у последњих десет година, уложила у здравство више него икада пре. Разлика између Србије данас и Србије пре десет или двадесет година је као између неба и земље. Напредак је видљив и показује да се наша земља развила на свим пољима“, истакла је Грујичић, и подвукла да ако хоћемо да живимо у јакој, модерној и успешној Србији, пуној младих и вредних људи, морамо да подржимо политику заједништва - политику Александра Вучића, јер само заједно можемо све.

Грујичић је разговарала и са директорком Дома здравља о предстојећим радовима на реконструкцији објекта који су у плану.

 

 

Извор: eKucevo