Вести

Главни одбор СНС одлучио - одстранити све који руше углед странке

Седница Главног одбора Српске напредне странке одржана 29.маја остаће запамћена по многим важним одлукама које су донете - од уједињења са СПАС, преко заказивања страначких изборних процеса који ће резултирати одржавањем Скупштине између 21. и 24.октобра.
Оно што је привукло много пажње је и јасно заузет став највиших страначких органа да се више неће толерисати појединци који својим деловањем на било који начин нарушавају углед странке и делују зарад сопствених а не народних интереса. Тако ће бити најоштрије санкционисани сви они који на било који начин злоупотребљавају друштвене мреже стварајући затворене или отворене вибер групе и лажно се представљајући, који снимају страначке колеге и то износе у јавност.
Кучево су на Главном одбору представљали председник општине др. Иван Рајичић и председник општинског одбора Новица Јаношевић, који су ову прилику искористили за низ изузетно важних сусрета, од којих посебно место заузима онај вођен са Андрејом Вучићем у оквиру кога је, у крајње отвореној и пријатељској атмосфери, разматрано више тема везаних за унутарстраначку организацију и њен рад у наредном периоду.
 
 
 
Извор: eKucevo