Вести

Микић: До средине новембра завршетак радова

Заменик председника општине Ненад Микић је са представницима ''Миленијум тимa’’ и кинеским партнерима CRBC обишао радове на канализационој мрежи на територији општине Кучево. Разговарали су динамици завршетка радова а посебно о враћању путне инфраструктуре у провобитно стање.

Микић је договорио да ће већ у наредним данима почети радови на уређењу улице 7.јули а до краја августа и на уређењу улицa Велимира Дамјановића и Веселина Живановића.

Такође, Микић је добио гаранције да ће радови у свим улицама кроз које је прошла канализација бити готово најкасније до 15.новембра.

Овај састанак је инициран од стране заменика председника а на основу добронамерних сугестија грађана који свакодневно користе ове улице.

''Још једно велико извињење грађанима што су оволико чекали на уређење ових улица и велика захвалност на стрпљењу али је динамика радова таква. Извођачи су се обавезали да ће до средине новембра завршити радове на путној инфраструктури у целом граду,’’ рекао је Микић и додао да Српска напредна странка мисли на све грађане и труди се да реши што више инфраструктурних и комуналних проблема како би Кучево било боље место за живот свих нас.