Вести

МИКИЋ: Хвала вам на указаном поверењу

Поштовани председници месних одбора, делегати, уважени гости, добро вече.

Користим прилику да вас поздравим и да се захвалим на поверењу које су ми делегати на вечерашњој Скупштини указали изабравши ме на место председника Општинског одбора наше Српске напредне странке.

Уз сву захвалност и срећу коју сада осећам због ове функције на коју сте ме изабрали, осећам и велику одговорност.

Захвалност такође сви дугујемо и досадашњем председнику Јаношевић Новици, који је предходних 15 година водио овај одбор врло успешно и пред мене поставио један задатак који ја морам да извршим, а то је да наш Општински одбор и даље буде најбољи у Србији. Али тај задатак ја не могу сам да испуним – могу само уз вашу помоћ.

Оно што је врло битно споменути је да нам предстоји врло тежак период – тежак период за нас, за Српску напредну странку али и за Србију. Ближе се избори на локалу, али су и проблеми које трпи Странка и председник Александар Вучић огромни. Почевши од увођења санкција Русији, признавања независности наше јужне покрајине и трагедије која је задесила нашу земљу.

Вечерас, са овог места, вас све позивам на јединство, јединство које ће нам бити преко потребно у наредном периоду, јединство које ће показати свету а и опозицији да је Александар Вучић председник и државник каквог Србија није имала у савременој историји нити ће имати.

За то нам је потребна помоћ свих вас, нарочито носиоца највиших фунцкија, да причамо са људима и посветимо пажњу свима који можда и нису чланови Странке али подржавају оно што чини Александар Вучић, да их свакодневно подсећамо на резултате и промене које смо направили а које су видљиве свуда око нас. Па само у нашој општини извршена је санација преко 50км магистралних путева, 25км канализационе мреже, 2 постројења за пречишћавање отпадних вода, чиста река Пек која је била рак рана свих грађана последњих скоро 50 година. Такође смо добили нови образовни профил у Средњој школи, а у перспективи је и Дом ученика средњих школа, за месец дана креће изградња моста у Нересници. Да не заборавимо нова радна места која су омогућила поввећање општинског буџета за више од 100 милиона динара.

То су чињенице о којима треба причати, на којима треба потенцирати и којих се не треба стидети.

И то само у Кучеву. Да не спомињем колико је фабрика отворио председник Александар Вучић у последњих десет година, колико домова здравља, болница, стадиона….све за време једног човека – Александра Вучића.

И све су то пратећи елементи свакодневне борбе за очување мира и стабилности наше Србије јер мир, стабилност и војна неутралност су вредности наше Странке и само тако ка одржава и друштво можемо да напредујемо.

Живела Српска напредна Странка!

Живела Србија!

 

 

председник Општинског одбора Српске напредне странке Кучево

Ненад Микић