Вести

Микић: Кучево је лидер по инвестицијама у Браничевском округу

Председник општине Кучево др Иван Рајичић је рекао да је, у свечаној сали оштине Кучево потписан је грађевински дневник чиме је и званично почео пројекат вредан 76 милиона динара.

У наредних 60 дана ће на седам локација бити грађевинске машине које ће изводити радове, од којих су пет локација у самом граду.

Председник је рекао да ово врло важно ово за нашу општину јер ми све радимо да унапредимо наше туристичке потенцијале и дођемо до тачке од које ћемо кренути напред.

Заменик председника општине Ненад Микић је рекао да је наша општина лидер у Браничевском округу што се тиче инвестиција.

Микић је поновио да ће се радови реализовати на седам локација и то: летња позорница испред Поште, тротоари од улазу у Кучево до центра града, комплетна улица Бошка Вребалова, Видиковац, асфалтни пут ка пећини Церемошња и комплетан приступни пут до виле Краља Александра.

Микић је посебно поновио захвалност Министарству привреде јер су имали слуха за наше пријекте и поновио да су ово врло велика и значајна средства за нашу општину.

 

 

 

 

 

Извор: eKučevo