Вести

Микић: Ми смо ту због грађана

Заменик председника општине Ненад Микић и члан Општинског већа Драган Милосављевић, обишли су радове на реконструкцији пута Ланка – Раденка и овом приликом разговарали са већим бројем становника овог дела наше општине, који нису крили своје задовољство што се решава овај горући инфраструктурни проблем .

''Након преузимања одговорности за доношење одлука у нашој општини у августу 2020. године, убрзо смо присуствовали једном збору грађана у Дубоки. Том приликом је др Рајичић изјавио да ћемо учинити све што је у нашој моћи да се овај пут реконструише у току нашег мандата. Као што видите, обећање испуњавамо'', рекао је Микић након обиласка радова и напоменуо да је изузетно битно што се исти одвијају у предвиђеним роковима и у уговореном квалитету.

''Наставићемо да подједнако развијамо све делове наше општине. Обилазимо сва наша насеља, како би грађани могли да нам у непосредном контакту изнесу оно што је за њих најважније и то ћемо наставити да чинимо – јер ми сму ту због њих'', рекао је Микић.

 

 

Извор: eKucevo