Вести

Одржана конститутивна седница СО Кучево – др Иван Рајичић нови председник општине

У свечаној сали СО Кучево данас је одржана конститутивна седница новог сазива локалног парламента града на Пеку. Седници је од 43 одборника присуствовало њих 26 ( с тим што ће за двоје верификација уследити на наредној седници).Одборничку већину чине представници ОО СНС и ОО СПС Кучево.

За председника општине изабран је др Иван Рајичић а за његовог заменика Ненад Микић. Председник Скупштине општине је Бранко М Кецман а његова заменица Сања Вукојевић. У Општинско веће именовани су Милош Петровић из Кучева, Даријан Дрикић из Волује, Бојан Тадић из Раброва, Саша Булутић и Мирослав Булутић из Нереснице, Данијел Јовановићиз Мустапића и Драган Милосављевић из Кучева.

Скупштина је разрешила в.д. директора ЈКП „Кучево“ Горана Тодоровића, в.д. директора ТОК Кучево Небојшу Брсановића, директорку Центра за културу Јасмина Благојевић и директора Библиотеке Златана Забуковца.

За в.д. директора ЈКП Кучево постављен је Славиша Маријоковић, за в.д. директора ТОК-а Кучево Никола Јовић, за в.д. директора Библиотеке Јовану Дишић и за в.д. директора Центра за културу Златана Забуковца.