Вести

Победа СНС-а на локалним изборима у Медвеђи

Драги суграђани,

Изброрни резултати на локалним изборима у Медвеђи, где је Српска напредна странка, на рекордну излазност од скоро 70 % освојила 65 % гласова, односно 18 од 25 мандата у локалној Скупштини општине, показују нам две кључне ствари.
Прва и кључна чињеница је да свуда у Републици Србији народ препознаје државотворну улогу Српске напредне странке и деструктивне тенденције Драгана Ђиласа и његових сатрапа који су позвали на бојкот избора. Грађани су оволиком излазношћу показали такозваној опозицији да нема никакву подршку, да не желе да на власти буду они који лажу, вређају, нападају саобраћајне знакове, измишљају глупости, етикетирају противнике и праве лажне профиле.
Друга чињеница јесте да Српска напредна странка има изузетно поверење грађана и да је лидер странке Александар Вучић политичар коме су Србија и њени грађани на првом месту јер је визија којом се руководи снажна и јака, модерна Србија.
Општински Одбор Српске напредне странке у Кучеву следи визију Александра Вучића и основни циљ нашег одбора је да се у служби грађана свакодневно боримо са проблемима у општини. Није лако, сваки грађанин жели бољи живот и заслужује бољи живот. Суочавамо се са огромним проблемима али грађани једино нас виде као људе који ће искрено стати уз сваког вредног, искреног и часног житеља наше општине.
Наш одбор је за дуги период постојања створио младе политичаре, младе људе пуне енергије и ентузијазна, борце за будућност, људе који не кукају, лажу и критикују већ се свом снагом боре за будућност.
Зато, док се опозиција надала да ће после Милекића бити расуло у странци, странка је постала јача, па су онда нападали Јаношевића свом снагом али су изгубили, ни сада неће победити јер они не схватају народ. Велики инфраструктурни пројекти у општини се настављају и Стојановић са својим тимом одлично ради. Да ли ће опозиција бојкотовати и изборе у Кучеву након што су видели да народ опозицију бојкотује, што је показао хиљадама београђана на представи на Тргу Републике, видећемо. Ми ћемо наш одбор ојачати, неке који су се уморили заменити, ојачати, и озбиљно се спремити за изборе и још једном уз помоћ народа победити!