Вести

Рајичић и Микић присуствовали састанку МО Кучево

Одржан је састанак месног одбора Кучево на коме се расправљало о предстојећим активностима које чекају све чланове. На састанку су присуствовали председник општине Иван Рајичић и заменик председника Ненад Микић, који су се обратили пристутним члановима и пренели утиске и поруке са Главног и Извршног одбора Српске напредне странке.

Након тога уследила је отворена дискусија на којој су сви присутни имали прилику да кажу шта мисле и да изложе своје мишљење и сугестије које имају да пренесу руководству општинског одбора.

Рајичић је говорио о резултатима који су реализовани у МО Кучево док је Микић причао о будућим задацима које очекују чланове са посебним освртом на предстојеће изборе у општинском одбору Странке.

Такође, обојица су позвали чланове да се одазову на позив председника Александра Вучића и дођу на велики народни митинг 26.05.2023. и тако покажу опозицији како изгледа нормална и пристојна Србија која се стварно бори против насиља.

Пријатна атмосфера и отворен разговор о свим темама, слагање око свих релевентних питања, дају нам нову снагу и елан да наставимо са радом. Све изнето је узето у разматрање, и истакнута је решеност да се настави са одговорном политиком на локалу.