Вести

Рајичић: Ми смо ту због вас

У Свечаној сали Скупштине општине Кучево, одржана је Јавна расправа о Нацрту буџета за 2022. годину, коју су водили председник општине др Иван Рајичић и његов заменик Ненад Микић, док су са друге стране били представници Удружења грађана, месних заједница, Ученичког парламента и заинтересовани појединци

Рајичић је рекао да су овакве расправе добра ствар, где локална самоуправа може да чује предлоге и сугестије грађана и где сви заинтересовани могу да виде како се стварно планира и реализује буџет општине.

Присутнима су се обратили сви релевантни представници локалне самоуправе задужени за ову материју и детаљно образложили све ставке прихода и расхода.

После дуге и конструктивне расправе, са пуно питања и сугестија, председник је рекао да ће се сви предлози размотрити и, ако су реални и оствариви, да ће бити уврштени у коначну Одлуку о буџету за 2022.годину. На крају, захвалио се свима који су учествовали и позвао грађане да се и у наредном периоду укључе у активности које локална самоуправа реализује јер, како је рекао: ‘’Ми смо ту због вас’’.

 

 

 

Извор: eKucevo