Вести

Рајичић за САТ ТВ

Предходне две године су зауставиле многе инфраструктурне радове, па је токо 2022.године учињено много више. Општина Кучево успела је да ревитализује 36км магистралних путева и да у потпуности санира деоницу пута Пожаревац – Кучево – Мајданпек кроз нашу општину, рекао је председник општине Кучево, др.Иван Рајичић.

Ми смо ове године заиста спровели неколико капиталних инфраструктурних пројеката. Првенствено нам је магистрална путна инфраструктура била у лошем стању и то смо морали да урадимо како би се отворили према другим општинама у нашем округу па и шире, рекао је Рајичић и додао да нас у наредном периоду очекује још капиталних пројеката.

''Морам да напоменем да сам изузетно срећан јер имамо одличну сарадњу са општином Мајданпек, која припада Борском округу али је нама суседна. Завршетком ревитализације пута Кучево – Мајданпек пружило је могућност нашим суграђанима да се запосле на територији општине Мајданпек а да наставе да живе у својим кућама и својим домаћинствима’’, рекао је Рајичић.

 

Извор: SAT TV