Вести

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Данашњи састанак који је заказао бивши председник Општине Владимир Стојановић имао је за циљ да покрије лажи које стално пласира одборницима Српске напредне странке. Изнете лажи да ће се ускоро заказати конститутивна седница противно закону.
Конститутивна седница је заказана за 21.08.2020. године у складу са законом и упутима виших органа Странке. Стојановић наставља да одржи тензију и настави агонију у коју је увео један број одборника Српске напредне странке а све због личне амбиције и сујете.
Подсећамо вас да је Владимир Стојановић због оваквих поступака, манипулација и лажи и покушаја да подели Странку у протеклом периоду и дисциплински кажњен искључењем из Српске напредне странке на првом следећем Извршном одбору. Обавештавамо вас и да је стање у буџету Општине катастрофално у последњих годину дана.
Поштовани одборници Српске напредне странке једини легитимни представник ОО СНС Кучево је Новица Јаношевић и нико сем њега и без сагласности виших органа Странке нема право да заказује састанке. Све одлуке и саопштења дата мимо председника Општинског одбора и неоверена печатом Општинског одбора су ништавне и представљају директно кршење Статута странке и са тим у вези апелујемо на Вас да пратимо упутства Извршног одбора и председника Александра Вучића.

ОО СНС Кучево